Muksuopin lumous – luova tapa auttaa lapsia voittamaan psyykkiset ongelmat

26,50  26,50 

Muksuopin lumous on paras Muksuoppia käsittelevä kirja. Se avaa Muksuopin historiaa ja taustaa, selostaa menetelmän askeleet ja sisältää upean kokoelman eri puolilta maailmaa kerättyjä tarinoita, joissa lasten ongelmia on ratkaistu Muksuopin avulla.

Kuvaus

Jos haluat lukea yhden kirjan Muksuopista, lue tämä kirja. Se kertoo miten Muksuopppi aikoinaan kehitettiin Keulan päiväkodissa Helsingin Vuosaaressa ja mille psykologisille opeille menetelmä rakentuu. Pääsosa kirjasta koostuu kuitenkin eri puolilta maailmaa kerätyistä tarinoista, joissa kerrotaan siitä, miten menetelmää on menestyksellisesti käytetty erilaisten lasten ongelmien ratkaisemiseen kodeissa  päiväkodeissa ja kouluissa.

Kirja paljastaa salaisuuden, miten lapset saadaan innostumaan omien ongelmiensa voittamisesta ja miten lapsen sosiaalinen ympäristö saadaan puhaltamaan yhteen hiileen.

Muksuopin lumous on ilmestynyt monilla maailman kielillä, mm. ruotsin, saksan, hollanin, engalnnin, tanskan, puolan, espanjan, venäjän, kiinan, japanin kielillä.

Kirjoittaja: Ben Furman
Kustantaja: Lyhytterapiainstitutti Oy
Ulkoasu: Kovakantinen, lankasidottu
Sivuja: 234

Lisätiedot

Paino 0,50 kg (kilogramma)