Toimitusehdot

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupasta, sähköpostilla tai puhelimella.

Verkkokauppa: https://kauppa.lti.fi
Sähköposti: mail@lti.fi
Asiakaspalvelu: puh. 09 436 2556

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan viivytyksettä yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun asiakas on vahvistanut tilauksen ja saanut sähköpostiinsa tilausvahvistuksen.

Toimitustavat ja toimitusaika

Toimitamme lähetykset Postin pienlähetyksenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen. Tilaukset postitetaan kerran viikossa perjantaisin. Arvioitu toimitusaika on noin seitsemän päivää.

Maksutavat

Maksutapa valitaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Voit maksaa tilauksesi kotimaisissa verkkopankeissa, luottokortilla, MobilePay:lla tai PayPal:in kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kaikki maksutavat ovat erittäin turvallisia. Verkkomaksut ja luottokorttimaksut maksetaan pankkien tai Paytrail maksupalveluntarjoajan sivujen kautta. Lyhytterapiainstituutti Oy ei tallenna tai saa tietoonsa asiakkaiden tilitietoja. Luottokorttimaksujen tiedot käsittelee Paytrail Oyj.

Toimitusmaksut

Verkkokauppamme toimitusmaksut perustuvat tilattujen tuotteiden painoon.

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen peruuttamisesta kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mail@lti.fi.

Pelkkä tavaran palauttaminen ei peruuttamiseen riitä, vaan asiakkaan on ilmoitettava halustaan peruuttaa sopimus. Jos asiakas peruuttaa tilauksen 14 päivän peruuttamisaikaa noudattaen, on hänen palautettava vastaanottamansa tavara viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan katsotaan vastaanottaneen hänelle lähetetyn kirjelähetyksen seitsemän arkipäivän kuluttua postin merkitsemästä postileimasta, tai paketin ollessa kyseessä sinä hetkenä, kun paketti on luovutettu asiakkaalle.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön. Mikäli tuote on pakattu suojamuoviin tai kalvoon, ei tätä suojusta saa poistaa. Tuotteita tulee tarkastella varoen, eikä niitä saa tarpeettomasti avata. Käyttöön otetun tuotteen arvon alentumisesta vastaa asiakas.

Palautettavan tuotteen ja peruutusilmoituksen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, jolle palautus kohdistuu (tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä tilausnumero). Nimettömiä palautuksia emme voi käsitellä.

Asiakkaan maksamien rahojen palauttaminen

Lyhytterapiainstituutti Oy palauttaa kuluttaja-asiakkaalle rahat, jos hän peruuttaa tilauksensa osin tai kokonaan ennen sen lähettämistä tai palauttaa tuotteen vaihto- ja palautusoikeusajan kuluessa.

Reklamaatio

Väärin toimitetuista tai virheellisistä tuotteista tulee reklamoida viipymättä asiakaspalveluumme. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla oikean, virheettömän tuotteen, toissijaisesti sopimalla hinnanalennuksesta tai purkamalla kaupan.

Rajoitukset

Emme myy tuotteita henkilöille, joilla on erääntyneitä laskuja Lyhytterapiainstituutti Oy:lle tai henkilöille, jotka toistuvasti palauttavat tilaamansa tuotteet tai muutoin käyttävät väärin tarjoamiamme palveluita.

Asiakas vastaa antamansa toimitusosoitteen oikeellisuudesta. Toimitusosoite tulee yksilöidä tarkasti ovessa näkyvän nimen, katuosoitteen ja postitoimipaikan mukaisesti. Nimen perässä tulee käyttää c/o merkintää, jos saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa ilmoitettu (esim. ”Vastaanottajan nimi” c/o ”Ovessa oleva nimi”).

Jos asiakas ilmoittaa toimitusosoitteensa virheellisesti ja Posti virheen vuoksi toimitusehtojensa mukaisesti palauttaa lähetyksen lähettäjälle, Lyhytterapiainstituutti Oy veloittaa asiakkaalta postituskulut käsittelymaksuineen toteutuneiden kustannusten mukaisesti (lähetys ja palautuskulut).

Yrityksen vastuu ja vastuun rajoitukset

Lyhytterapiainstituutti Oy ei vastaa yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta toimituksen viivästymisestä, internet-sivuilla ilmoitettu toimitusaika on arvio. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ilmoituksetta.

Lyhytterapiainstituutti Oy toimii hyvän kauppiastavan mukaisesti ja noudattaa toiminnassaan Suomen lakia. Kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot

Lyhytterapiainstituutti Oy
Haapalahdenkatu 1
00300 Helsinki
Puhelin: 09 436 2556
Sähköposti: mail@lti.fi
Y-tunnus: 0647294-9
www.lti.fi