Ale!

Palauta elämänilosi

10,91  10,91 

Varaston tyhjennys alennus!

Tämä Ben Furmanin ja Tapani Aholan kirjoittama ratkaisukeskeinen itseapukirja on tehty ihmisille, jotka ovat mistä tahansa syystä onnettomia ja haluavat auttaa itse itseään toipumaan ja palauttamaan elämänilonsa. Palauta elämänilosi -itseapukirja sisältää yli 20 ratkaisukeskeistä tehtävää, joiden avulla ihmiset voivat auttaa itseään toipumaan masennuksesta, uupumuksesta ja erilaisista elämänkriiseistä. Kirja on kierresidottu ja siinä on tyhjiä sivuja tehtäviin liittyviä muistiinpanoja varten.

Kuvaus

Kirjan tehtävät kumpuavat ratkaisukeskeisestä, voimavarasuuntauneesta ja positiivisesta psykologiasta. Kirjan kirjoittajat psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman ja sosiaalipsykologi Tapani Ahola ovat kansainvälisesti arvostettuja ratkaisukeskeisen psykoterapian uranuurtajia.

Vaikka kirja on suunnattu ensisijaisesti ihmisille, joiden elämänilo on syystä tai toisesta kateissa, sen tehtävät soveltuvat kaikille, jotka haluavat lisätä onnellisuuttaan tai edistää henkistä hyvinvointiaan. Se soveltuu myös hyvin psykoterapiaa opiskelevien omakohtaisen terapian työvälineeksi.

Kirja on ilmestynyt myös Saksan kielellä.

Lisätiedot

Paino 0.55 kg