Kids’ Skills Online Pro -ohjelman käyttöoikeus

8,06  8,06 

Kids’Skills Online Pro -ohjelma on terapeuteille ja amattikasvattajille suunnattu Muksuopille perustuva tietokoneohjelma verkossa, jonka avulla voit hallita yhtäaikaa yhden tai useamman lapsen Muksuoppiprojektia.

Jos haluat ostaa käyttöoikeuden ohjelmaan, rekisteröidy ensin käyttäjäksi sivulla Kids’Skills Online Pro ja palaa rekisteröitymisen jälkeen tälle sivulle ostaaksesi haluamasi määrän käyttöoikeuksia (yksi 10,00 € ostos vastaa käyttöoikeutta yhdelle lapselle).

tuotetunnus (SKU) 1100096 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kids’Skills Online Pro on lasten parissa työtä tekeville terapeuteille ja ammattikasvattajille suunnattu tietokoneohjelma verkossa, joka avulla työntekijä voi hallita samanaikaisesti monen lapsen Muksuoppi-projektia. Ohjelmasta on olemassa myös perheiden käyttöön suunnattu versio, jolla voidaan tehdä yhdelle lapselle Muksuoppi-suunnitelma. Pro-versio on tarkoitettu ammattikäyttöön. Sen avulla suunnitelmia voidaan tehdä useille lapsille ja käytössä on hallintapaneeli, jonka avulla voidaan kommunikoida lasten vanhempien kanssa ja seurata lapsen edistymistä.