Kids’ Skills Online Pro -ohjelman käyttöoikeus

8,06  8,06 

Kids’Skills Online Pro ohjelma on terapeuteille ja amattikasvattajille suunnattu Muksuopille perustuva tietokoneohjelma verkossa, jonka avulla voit hallita yhtäaikaa useamman lapsen Muksuoppiprojektia.

tuotetunnus (SKU) 1100096 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kids’Skills Online Pro on lasten parissa työtä tekeville terapeuteille ja ammattikasvattajille suunnattu tietokoneohjelma verkossa, joka avulla työntekijä voi hallita samanaikaisesti monen lapsen Muksuoppi-projektia. Ohjelmasta on olemassa myös perheiden käyttöön suunnattu versio, jolla voidaan tehdä yhdelle lapselle Muksuoppi-suunnitelma. Pro-versio on tarkoitettu ammattikäyttöön. Sen avulla suunnitelmia voidaan tehdä useille lapsille ja käytössä on hallintapaneeli, jonka avulla voidaan kommunikoida lasten vanhempien kanssa ja seurata lapsen edistymistä.

Tutustu ensin ohjelmaan sen omalla verkkosivulla osoitteessa Kids’Skills Online Pro. Jos haluat ostaa käyttöoikeuden ohjelmaan yhdelle lapselle, rekisteröidy ohjelman käyttäjäksi ja sen jälkeen tälle sivulle lisätäksesi tuotteen ostoskoriisi.